POKRETNA OSTAKLJENJA

S obzirom da nas suvremeni način življenja udaljava od užitka u ljepoti prirode koja nas okružuje, u trenutcima odmora i opuštanja navedeno želimo nadoknaditi na mjestima koji nam omogućuju doticaj s prirodom i vanjskim ambijentom, a to su balkoni, terase, verande i ugostiteljski objekti. Upravo u želji da nam cjelogodišnji boravak na tim mjestima bude udoban ostakljujemo ih lako pokretnim staklenim panelima bez vertikalnih profila.

Poduzeće Komejača d.o.o. nudi široku lepezu takvih rješenja koje dijeli prema dolje navedenom:

GOLD – klizni sustavi namijenjeniza ostakljenja velikih površina u kojim stakleni paneli klize do krajnje točke te se zaokreću i slažu okomito na putanju kretanja.

BUTTERFLAY – klizni sustavi koje često koristimo za unutrašnje dijeljenje višenamjenskih prostora, a u kojima su stakleni paneli u vertikalnoj osi opremljeni zaokretnim kotačićima koji kližu u vodilicama, a pri svakom položaju se mogu zaokretati.U zatvorenom položaju su međusobno uzubljeni i uklinjeni u pod.

SLIDE – klizni sustavi namijenjeni za vanjska i unutrašnja ostakljenja ograničenih dužina s max 2 x 5 panela u jednompolju što čini max 10-12 m dužine, a slažu se četiri na jedan krajnji.

Kontaktirajte nas!

Rado ćemo Vam predložiti najprimjerenije rješenje

KONTAKT
  098 924 3953

  098 602 533

  KOMEJAČA – staklene ograde
  Adresa: Tila Lučica 208, 21328 Drašnice
  Tel: 021 612 879
  Fax: 021 612 879
  E-mail: igor.glucina@gmail.com